ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :
• Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
• Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
• Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.
Στο ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (μπορείτε να το βρείτε εδώ) σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:
A.     ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε. Παρακαλείστε  :
• Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικό/ους προς επιστροφή στο αντίστοιχο πεδίο.
• Να συμπληρώσετε τον/τους κωδικούς που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.
Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.
Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :
Με τη χρήση του συνεργάτη μας (Γενική Ταχυδρομική), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:
• Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 6,00€ και η χρέωση τους γίνεται στην επόμενη παραγγελία (αποστολή αντικατάστασης).
• Αν η επιστροφή αφορά είδος της νέας συλλογής, τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν την εταιρία.
 B.      ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία του εντύπου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.
Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων :
Με τη χρήση του συνεργάτη μας (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:
• Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 3,00€  και αφαιρείται από το συνολικό ποσό της κατάθεσης.
• Αν η επιστροφή αφορά είδος της νέας συλλογής, τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν την εταιρία.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία , ανεξάρτητα με το προϊόντα (εκπτωτικά ή μη), επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.
Υπενθυμίζουμε ότι : Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε εσωρουχα, κολάν, κορμάκια, καλσόν